Wie zijn wij?

Marlies

Na een loopbaan bij de Sociale Werkvoorziening, van begeleiden, P&O werk naar de re-integratie, besloot ik in 2005 als zelfstandig ondernemer te gaan werken. Mijn kracht ligt in het verbindingen leggen tussen aanbod en vraag op de arbeidsmarkt. Hierdoor heb ik inmiddels een breed netwerk opgebouwd bij werkgevers en kan redelijk goed inschatten wanneer een persoon past binnen een organisatie. Een optimaal resultaat behalen voor mensen met een afstand op de arbeidsmarkt, maar ook een werkgever laten ervaren dat er mogelijkheden zijn waar ze in 1e instantie niet aan dachten. Mensen nieuwe perspectieven bieden in het werk, maar zeker ook de thuissituatie meenemend.

Mijn motto: Samen onderweg naar een nieuwe toekomst.

Tel.: 06-26590025          Email: marlies@werxe.nl

Mo

Ruimdenkend en de beschikking over een krachtige “out of the box” mentaliteit! Kenmerken die ik mij met 17 dienstjaren bij de Nationale Politie eigen heb gemaakt. Door vrij en open na te blijven denken zet ik mensen terug in hun eigen kracht. Iedereen draagt zijn eigen “rugzak” met zich mee, zo ook ik. De levenservaringen en biografie van ieder individu is daarmee uniek, van onschatbare waarde en kenmerkt wie je nu bent en waar je nu in het leven staat. Door hier samen goed naar te kijken ontstaan vaak nieuwe inzichten die richting kunnen geven aan een nieuwe balans. Zowel in werk als privé. Ik ben een sociaal en maatschappelijk betrokken mens, besluitvaardig en sensitief.

Mijn motto: Passion for people.

Tel.: 06-16043840          Email: mo@werxe.nl

Judith

Mijn naam is Judith Rooijakkers, ik ben 44 jaar, ik ben getrouwd en woon in de gemeente Leudal.
Na mijn opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening ben ik gaan werken in de Re-integratie. De eerste jaren heb ik gewerkt als re-integratie consulent en later heb ik de overstap gemaakt naar Jobcoaching.
Met name werk ik met de doelgroep Wajong, maar ook begeleid ik mensen vanuit de WIA, ZW, WW (UWV) en de bijstand (gemeente).
Ik durf van mezelf te zeggen dat ik positief ben ingesteld en ik ben geïnteresseerd in anderen.
Sinds maart 2020 werk ik als zelfstandige, samen met de collega’s van Werxe. Dit maakt dat ik meer mijn eigen weg en werkwijze kan bepalen in de trajecten en in minder strakke kaders hoef te werken. In mijn optiek is daardoor mijn dienstverlening beter aan te sluiten op de mensen die ik mag begeleiden.

Tel.: 06-57707653          Email: judith@werxe.nl

Apoline

Tijdens mijn loopbaan als office manager heb ik, naast het financieel-administratieve werk,  mensen bijgestaan, gesteund en geadviseerd, als vertrouwenspersoon of als deskundige. Omdat hier mijn hart ligt, heb ik de overstap gemaakt naar de functie van jobcoach

Ik vind het fijn om mensen op weg te helpen naar werk wat bij hen past. Uit ervaring weet ik, dat dat niet altijd makkelijk is. Vaak moeten er eerst allerlei belemmeringen opgeruimd worden. Wanneer je bijvoorbeeld geldzorgen hebt, is het moeilijk om je te richten op een nieuwe toekomst. Omdat ik ervaring heb in de financiële sector en een opleiding tot bewindvoerder heb gevolgd (en het zelf financieel ook niet altijd even gemakkelijk heb gehad), heb ik als budgetcoach mensen geholpen hun financiën weer op orde te krijgen. Deze ervaring zet ik  graag in bij mijn jobcoach werkzaamheden.

Respect is voor mij belangrijk. Verder ben ik benieuwd en oprecht geïnteresseerd in wat mensen beweegt en hoe mensen zijn geworden tot wat ze zijn. Het lijkt me mooi om samen te ontdekken wat we kunnen doen om weer te worden wat en wie je wilt zijn.

Ik ben een positief mens, kan goed luisteren en ben behulpzaam en betrouwbaar.

Tel.: 06-27389601          Email: apoline@werxe.nl