Kennis en ervaring

Met Werxe haalt u die kennis en ervaring in huis die voorkomt dat mogelijkheden, valkuilen en kansen over het hoofd worden gezien.

Onderweg dat zijn we allemaal, ons hele leven lang. Het Leven staat nooit stil, zeker niet in de huidige maatschappij waar alles steeds sneller lijkt te gaan. Ook de sociale wetgeving kent de nodige ontwikkelingen die met name voor werkgevers en veel (financiële) consequenties hebben. Werknemers krijgen veelal informatie van instanties hierover. Het is voor werkgevers bijna onbegonnen werk om op het gebied van de sociale wetgeving bij te blijven. U als werkgever doet dat er niet zomaar even bij. Het is een specialisme dat vakkundigheid vereist.

In de praktijk komt het erop neer dat werkgevers hun zorgen over langdurige verzuim en re-integratie dossiers uitbesteden, terwijl ze de beslissingen daarover in eigen hand houden. Hierbij is geen opdracht te klein. Werxe werkt voor veel verschillende bedrijven, organisaties en instellingen en beschikt over een veelzijdige kennis en jarenlange ervaring op het gebied van verzuim en re-integratie.

Ruime ervaring met re-integratietrajecten

1: Re-integratie spoor 1 en 2: – re-integratie binnen- en buiten de eigen organisatie

2: Re-integratie vanuit het UWV – re-integratie vanuit een uitkering (ZW, WAJONG, WIA)

3: Re-integratie dienst voor verzekeraars

4: Domein 6: Maatwerkdiensten participatie

Modulaire Gemeenschappelijke Regeling Sociaal Domein Limburg-Noord.

Zeven gemeenten in de regio Limburg-Noord (Beesel, Bergen, Gennep, Horst aan de Maas, Peel en Maas, Venlo en Venray) werken samen op het gebied van participatie, jeugdzorg en maatschappelijke ondersteuning.

5: Job-coaching